Ben je toe aan de volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling?

Je wilt bijvoorbeeld jezelf nog meer versterken door je eigen wijsheid en kracht toepassen in je relatie, werk en leven. Je wilt nog beter communiceren met jezelf en je intuïtie en vanuit daar met eigen hernieuwde kracht in het leven, relatie(s) en/of werk staan. En wellicht patronen doorbreken die je al lange tijd belemmeren? Dan is deze vijfdaagse ‘persoonlijke groei met impact’iets voor jou. 

Ontwikkelen doen we allemaal. Soms bewust door inzichten, cursussen, ontmoetingen, uitdagingen... Maar ook op onbewust niveau groeien we, simpelweg omdat het onze natuur is.

Aan de mogelijkheden van ontwikkelen ligt het niet. Elke dag, elk moment ligt daar de mogelijkheid. Maar bij het ontwikkelen valt nog veel meer te 'halen'. De meeste mensen vergeten het inzicht te integreren in hun dagelijks leven. Een inzicht raakt weer uit het zicht. Met als resultaat dat een patroon nog steeds een patroon is.

Tijdens vijf bijeenkomsten gaan we aan de slag met opstellingen, coaching, dialoog, oefeningen en de dynamiek van de groep om je een spiegel voor te houden, zodat je bewust wordt van je onbewuste dwarsliggers. Je ontdekt en ervaart onder andere:
- hoe je in contact blijft met jezelf;
- hoe je omgaat met diepgewortelde patronen;
- hoe je kan erkennen wat er is;
- hoe je sneller door een belemmering beweegt;
- op welke wijze je je groei kunt integreren in je dagelijks leven.             

Na de vijfdaagse durf je jezelf te zijn, staat je innerlijk kompas aan, is de verbinding met jezelf krachtig, doe je wat goed voelt en voel je je comfortabel met de momenten dat je niet lekker in je vel zit.

De vijf thema’s waar we gedurende het traject mee werken:
1. Contact maken 
2. Erkennen wat er is
3. Doorbreken patronen
4. Integratie
5. Doen

Ben je klaar om jezelf te versterken? 

Data 2019
Maandag 21 januari
Maandag 11 februari
Maandag 25 februari
Maandag 18 maart
Maandag 8 april

We starten om 9:30 en we eindigen om 15:00. Locatie is in Den Haag. De investering is € 741,- incl. BTW, thee, koffie, sap, versnaperingen, fruit en lichte lunch. Er is plek voor minimaal 6 en maximaal 10 personen. 

Kennismakingsavond
Omdat het gaat over intensief persoonlijke begeleiding, is het van belang om eerder met elkaar kennis te maken. Er zijn daarom een aantal proef-avonden waar je meer informatie over het traject krijgt en we vooral gaan ervaren wat het mogelijk in kan houden. Er zijn proeverijen op dinsdag 30 oktober 20:00-21:00, dinsdag 13 november 20:00 – 21:00, maandag 26 november 20:00 – 21:00.

Je kunt je aanmelden voor de vijfdaagse en/of de proeverij via 06 23309273 of een email sturen naar bianca@knapzakcoach.nl